Over mij, Alma Arentz

Als jong meisje was ik gefascineerd door het licht en alle mooie dingen die ik om me heen zag. Ik probeerde dit op papier te vangen, maar dat lukte dus niet. Toen ik wat ouder werd wilde ik naar de kunstacademie in Maastricht maar door huiselijke omstandigheden was dat niet mogelijk. Wel ben ik altijd bezig geweest met mijn handen om van alles en nog wat te maken. Mijn man is mijn grote stimulans en hij adviseerde me om alsnog naar de kunstacademie te gaan. Op de HKU in Utrecht volgde ik het voorbereidende jaar voor de opleiding. In dit jaar leerde ik erg veel over wat ik wel en niet wilde.

Uiteindelijk besloot ik om er niet mee door te gaan maar me te richten op lessen van plaatselijke kunstenaars om zodoende heel veel te leren en mijn eigen stijl te ontwikkelen. Ik ben begonnen met porselein schilderen bij Marijke Frank zie link. Bij Sil van Mil schilder ik met olieverf zie link en bij academie Te Wild schilder ik op paneel zie links. Verder volg ik losse workshops bij andere kunstenaars om mijn kennis te verbreden.Sinds twee jaar schilder ik bij Sasja Bork in Nieuwegein zie link.

Ik hoop dat iedereen die naar mijn werk kijkt, er plezier aan ontleent en als u vragen heeft over de prijzen van mijn schilderijen kunt u contact met mij opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Alma.

Alma van Beek